Merel van de Fliert (oud-IVA-student)

'Van organiseren krijg ik energie'.

Naam: Merel van de Fliert
Leeftijd: 21
Nu: 3 hbo (automotive business management) | Voorzitster LIVA-studievereniging
Gepubliceerd: 2 december 2021

Toen ik hoorde dat de LIVA op zoek was naar een nieuw LIVA-bestuur heb ik mij direct kandidaat gesteld. Ik zit nu in het derde jaar van de hbo-opleiding Automotive Business Management. De opleiding gaat mij goed af en ik wilde er graag iets bijdoen, want van organiseren krijg ik energie. Voordat ik op de IVA zat heb ik al bestuurservaring opgedaan bij het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren).

Omdat ik in Scherpenzeel woon heb ik weinig reistijd en genoeg tijd over om de studietijd ook voor andere studenten nog leuker te maken. We hebben een ambitieus bestuur en er staat heel wat op het programma voor dit jaar.

Merel van de Fliert | Voorzitster LIVA-studievereniging

Misschien komt het door Corona, of omdat we onze marketing op orde hadden haha, maar we hebben ruim 300 nieuwe leden dit jaar! Daar gaan we heel veel leuke activiteiten voor organiseren. De introductieperiode is achter de rug waarin we o.a. voor alle nieuwe leden een barbecue hebben georganiseerd. Het LIVA-voetbal- en hockeyteam staat iedere week op het veld en er is een sabrage cursus geweest. Bij Hoenderdaal gaan 30 studenten een gratis Golf clinic volgen. Omdat er veel vraag is naar LIVA-kleding hebben we honderden truien besteld die we via een webshop gaan verkopen. Allemaal dingen waar we als bestuur met veel plezier aan werken en waar we onze leden van zien genieten.

LIVA-bestuur tijdens de jaaropening | Ontvangst nieuwe studenten

We zijn nog veel meer van plan. Binnenkort is ons eerste feest in Utrecht met artiesten en DJ’s. De circuitdag vindt plaats in het voorjaar, de galacommissie is opgestart en er komt een internationale studiereis. Om nog meer te kunnen doen voor de leden zijn we actief bezig met sponsoring. Mocht een oud-student of iemand van een mooi bedrijf dit lezen dan mag hij of zij altijd contact met ons opnemen natuurlijk!

LIVA-bestuur | V.l.n.r. Albert Hakvoort, Rosalie van den Nieuwenhof, Victor Huijben, Merel van de Fliert, Thom Zandbergen, Sofie Kenis

Ondertussen werk ik samen met een groepje derdejaars studenten aan het Integraal Strategisch Management-plan. Dat is een groot project in het derdejaar van het hbo. Wij doen een onderzoek bij GASSAN Diamonds voor de locatie Schiphol. Even iets heel anders dan automotive, maar minstens net zo interessant!

Meer succesverhalen
Bezoek de Open Avond woensdag 29 mei 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven
Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 3 dagen