Ontdek onze campus en opleidingen tijdens de

Open Dagen

Inloopmiddag woensdag 10 juli

14:00 – 16:00 uur

Wil je toch nog in augustus 2024 starten aan jouw IVA-opleiding? Heb je nog vragen, of wil je gewoon nog eens een rondje over de campus maken? Dat kan! Op woensdag 10 juli kun je tussen 14:00 en 16:00 uur langskomen op de campus. De afdeling Marketing & Voorlichting is aanwezig om jouw laatste vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je je ook gelijk inschrijven en voorzien we je alvast van de eerste startinformatie.

Meer informatie & aanmelden

Kennismaken met de gaafste business school van Nederland? Je bent van harte welkom tijdens onze Open Dagen! Tijdens onze Open Dagen vertellen we je uiteraard alles over onze hbo- en mbo- opleidingen. Je wilt vast weten hoe het is om te studeren op een echte business school, wat voor vakken je krijgt, hoe het is om IVA-student te zijn en natuurlijk wat je later kunt worden. 

Augustus

Dinsdag 20 augustus 2024
14:00 - 16:30
Inschrijven
Welkom!

Onze studenten en docenten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je een rondleiding over onze IVA-campus en heb je de mogelijkheid om alvast een kijkje te nemen bij verschillende vakken die op de IVA gegeven worden. Er is geen verschil tussen onze hbo open dagen en mbo open dagen, wij vertellen je in één keer ons hele verhaal.

Image

Programma

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Je krijgt een presentatie over onze business opleidingen
  • Een persoonlijke rondleiding over de IVA-campus
  • Kennismaken met de verschillende vakken tijdens mini-colleges
  • Bij terugkomst van de rondleiding een hapje en een drankje
  • Vragen stellen aan studenten en docenten

Kom kennismaken met de IVA

en kom erachter wat wij allemaal doen!
Ervaringen van studenten

Onze 5 zekerheden