IVA Pro. Trainingen en masterclasses

Hier groeit succes!

Trainingen en masterclasses

Bekijk Duurzame mobiliteit, module 1 Populair
Duurzame mobiliteit, module 1
De transitie naar schone mobiliteit is in volle gang. Bedrijven en consumenten willen graag overstappen naar een elektrische auto. Advies gaat verder dan de auto. Ook opladen, oplaadpassen behoren nu in het takenpakket van de mobiliteitsprofessional.
Training
2 trainingen + examen
Driebergen
Mei 2023
Bekijk
Bekijk Duurzame mobiliteit, module 2
Duurzame mobiliteit, module 2
Heb jij genoeg kennis voor een gedegen advies op het gebied van leasing? Welke factoren bepalen de restwaarde, welke beleidsvoornemens staan op de agenda en welk effect heeft dat voor de total cost of ownership? Na de eerste module van Duurzame mobiliteit, komen hier de kosten (TCO), fiscale aspecten en leasing aan bod.
Training
3 trainingen + examen
Driebergen
To be communicated
Bekijk
Bekijk LinkedIn Social Selling Business
LinkedIn Social Selling Business
Heb jij een LinkedIn profiel, maar doe je daar eigenlijk niet zoveel mee? Wil jij meer rendement halen uit je activiteiten op LinkedIn? Dan is de training LinkedIn Social Selling Business echt iets voor jou.
Training
3 trainingen
Driebergen
April 2023
Bekijk
Bekijk Professioneel presenteren
Professioneel presenteren
Een helder verhaal, ontspannen verteld en prettig om naar te kijken en te luisteren. Wanneer je behoefte hebt aan meer zekerheid als je voor of in een groep spreekt én een tool zoekt waarmee je op vlotte wijze je presentatie pakkend vormgeeft, dan is deze training echt iets voor jou.
Training
3 trainingen
Driebergen
Mei 2023
Bekijk
Bekijk Masterclass Duurzaam Mobiliteitsmanagement
Masterclass Duurzaam Mobiliteitsmanagement
Nog altijd kent de mobiliteitsbranche de nodige uitdagingen wanneer het gaat om verduurzaming van het wagenpark. Om je te helpen met die vraagstukken, hebben wij de masterclass ‘Duurzaam Mobiliteitsmanagement’ ontwikkeld.
Masterclass
4 fysiek + 3 online + examen
Driebergen
Juni 2023
Bekijk

Professionals kiezen IVA Pro

Wie voorop wil lopen heeft voortdurend de nieuwste kennis, inzichten en vaardigheden nodig. Met de ervaring van 93 jaar business onderwijs voor mobiliteit, is IVA Business School er nu ook voor ambitieuze professionals.
IVA Pro, trainingen en masterclasses: inspirerend en persoonlijk.

Loop voorop in een veranderende wereld

Elektrificatie, big data, energietransitie: de wereld verandert steeds sneller. En als professional wil je vooroplopen. Daarom is er nu IVA Pro. Trainingen en opleidingen voor professionals die hun kennis en vaardigheden naar een nóg hoger niveau willen tillen.
Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, elektrificatie en digitale innovatie. Verbeter je presentatie skills of leer het maximale uit social media te halen. Laat je inspireren door ervaren trainers en docenten van IVA Business School met ruime praktijkervaring.

Open of in-company

IVA Pro biedt trainingen en masterclasses voor elke professional en organisatie. Of je nu aan IVA Business School hebt gestudeerd of niet. Schrijf je in voor een van onze open trainingen of ga met ons om de tafel voor maatwerk bij een specifieke vraag.

Kort, breed en praktijkgericht

Een training naast een drukke baan en privé kan best een uitdaging zijn. Daarom zijn de trainingen en masterclasses van IVA Pro meestal in de avonduren en kenmerken zich door kort, breed en praktijkgericht te zijn. Zo kun je direct de nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten toepassen op jouw werksituatie. 

Wij helpen je graag

Sabine Veldsink

Officemanager IVA Pro