IVA Pro. Trainingen en masterclasses

Hier groeit succes!

Trainingen en masterclasses

Bekijk EV-training module 1 – Athlon Carlease Athlon Carlease
EV-training module 1 – Athlon Carlease
Deze training is speciaal voor medewerkers van Athlon Carlease. De transitie naar schone mobiliteit is in volle gang. Bedrijven en consumenten willen graag bijdragen aan verduurzaming. Advies gaat daarom ook verder dan alleen de auto.
Hbo & Mbo
Training (3-dagen) of workshop (1-dag)
Nieuwegein of Almere
April 2024
Bekijk
Bekijk EV-training module 1 Populair
EV-training module 1
De transitie naar schone mobiliteit is in volle gang. Bedrijven en consumenten willen graag overstappen naar een elektrische auto. Advies gaat verder dan de auto. Ook opladen, oplaadpassen behoren nu in het takenpakket van de mobiliteitsprofessional.
Hbo & Mbo
2 avonden + examen
Driebergen
April 2024
Bekijk
Bekijk EV-training module 3
EV-training module 3
Nog altijd kent de mobiliteitsbranche de nodige uitdagingen wanneer het gaat om verduurzaming van het wagenpark. Om je te helpen met die vraagstukken, hebben wij de masterclass ‘Duurzaam Mobiliteitsmanagement’ ontwikkeld.
Hbo & Mbo
4 dagen + 3 avonden + examen
Driebergen
Februari 2024
Bekijk
Bekijk Professioneel presenteren
Professioneel presenteren
Een helder verhaal, ontspannen verteld en prettig om naar te kijken en te luisteren. Wanneer je behoefte hebt aan meer zekerheid als je voor of in een groep spreekt én een tool zoekt waarmee je op vlotte wijze je presentatie pakkend vormgeeft, dan is deze training echt iets voor jou.
Hbo & Mbo
3 sessies
Driebergen
April 2024
Bekijk
Bekijk Leidinggeven met vertrouwen
Leidinggeven met vertrouwen
Leer meer over wat jou authentiek maakt als leider door te leren van jouw eigen gedrag en hoe dat van anderen te beïnvloeden.
Hbo & Mbo
2 dagen
Driebergen
Juni 2024
Bekijk
Bekijk Communiceren met impact met behulp van NLP
Communiceren met impact met behulp van NLP
Voor wederzijds begrip van mens tot mens is glasheldere communicatie noodzakelijk. Met deze training leer je te communiceren met impact om zo het beste uit jezelf te halen én aan te sluiten bij anderen. Zo kun je het verschil maken, zowel zakelijk als privé.
Hbo & Mbo
3 avonden
Driebergen
Februari 2024
Bekijk

Professionals kiezen IVA Pro

Wie voorop wil lopen heeft voortdurend de nieuwste kennis, inzichten en vaardigheden nodig. Met de ervaring van 94 jaar business onderwijs voor mobiliteit, is IVA Business School er nu ook voor ambitieuze professionals.
IVA Pro, trainingen en masterclasses: inspirerend en persoonlijk.

Loop voorop in een veranderende wereld

Elektrificatie, big data, energietransitie: de wereld verandert steeds sneller. En als professional wil je vooroplopen. Daarom is er nu IVA Pro; trainingen en opleidingen voor professionals die hun kennis en vaardigheden naar een nóg hoger niveau willen tillen.
Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, elektrificatie en digitale innovatie. Verbeter je presentatieskills of leer het maximale uit social media te halen. Laat je inspireren door ervaren trainers én docenten van IVA Business School met ruime praktijkervaring.

Open of in-company

IVA Pro biedt trainingen en masterclasses voor elke professional en organisatie. Of je nu aan IVA Business School hebt gestudeerd of niet. Schrijf je in voor een van onze open trainingen of ga met ons om tafel voor maatwerk van een in-company training of traject.

Kort, breed en praktijkgericht

Een training naast een drukke baan en privé kan best een uitdaging zijn. Daarom zijn de trainingen en masterclasses van IVA Pro meestal in de avonduren en kenmerken zich door kort, breed en praktijkgericht te zijn. Zo kun je direct de nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten toepassen op jouw werksituatie. 

Wij helpen je graag!

IVA PRO

Trainingen & masterclasses