IVA Pro. Trainingen en masterclasses

Hier groeit succes!

Trainingen en masterclasses

Bekijk EV-training module 1 Populair
EV-training module 1
De transitie naar schone mobiliteit is in volle gang. Bedrijven en consumenten willen graag overstappen naar een elektrische auto. Advies gaat verder dan de auto. Ook opladen, oplaadpassen behoren nu in het takenpakket van de mobiliteitsprofessional.
Hbo & Mbo
2 avonden + examen
Driebergen
September 2024
Bekijk
Bekijk Automotive Inburgeringscursus Nieuw!
Automotive Inburgeringscursus
In een dag klaargestoomd worden voor je nieuwe baan in de automotivesector. Dat is het idee achter de Automotive Inburgeringscursus. Tot het lespakket behoren onder meer modules over fleet- en leasemarkt, de retail en de aftermarket en de schadeherstelsector.
1 dag
Driebergen
September & november 2024
Bekijk
Bekijk Communiceren met impact met behulp van NLP
Communiceren met impact met behulp van NLP
Voor wederzijds begrip van mens tot mens is glasheldere communicatie noodzakelijk. Met deze training leer je te communiceren met impact om zo het beste uit jezelf te halen én aan te sluiten bij anderen. Zo kun je het verschil maken, zowel zakelijk als privé.
Hbo & Mbo
3 avonden
Driebergen
Juni 2024
Bekijk

Professionals kiezen IVA Pro

Wie voorop wil lopen heeft voortdurend de nieuwste kennis, inzichten en vaardigheden nodig. Met de ervaring van 94 jaar business onderwijs voor mobiliteit, is IVA Business School er nu ook voor ambitieuze professionals.
IVA Pro, trainingen en masterclasses: inspirerend en persoonlijk.

Loop voorop in een veranderende wereld

Elektrificatie, big data, energietransitie: de wereld verandert steeds sneller. En als professional wil je vooroplopen. Daarom is er nu IVA Pro; trainingen en opleidingen voor professionals die hun kennis en vaardigheden naar een nóg hoger niveau willen tillen.
Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming, elektrificatie en digitale innovatie. Verbeter je presentatieskills of leer het maximale uit social media te halen. Laat je inspireren door ervaren trainers én docenten van IVA Business School met ruime praktijkervaring.

Open of in-company

IVA Pro biedt trainingen en masterclasses voor elke professional en organisatie. Of je nu aan IVA Business School hebt gestudeerd of niet. Schrijf je in voor een van onze open trainingen of ga met ons om tafel voor maatwerk van een in-company training of traject.

Kort, breed en praktijkgericht

Een training naast een drukke baan en privé kan best een uitdaging zijn. Daarom zijn de trainingen en masterclasses van IVA Pro meestal in de avonduren en kenmerken zich door kort, breed en praktijkgericht te zijn. Zo kun je direct de nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten toepassen op jouw werksituatie. 

Wij helpen je graag!

IVA PRO

Trainingen & masterclasses