Eelco van der Vorm (oud-IVA-student)

Enterprise Relationship Manager LinkedIn

Naam: Eelco van der Vorm
Leeftijd: 37 jaar
Functie: Enterprise Relationship Manager LinkedIn
Afgestudeerd in: 2007
Gepubliceerd: 12 april 2021

‘De IVA was een goede basis voor mijn carrière.’

LinkedIn is een werkgever waar ik altijd al enorm van gecharmeerd was. Ik begon als Solutions Consultant: hoe zet je je bedrijf als werkgever aantrekkelijk neer op LinkedIn? Later werd ik gevraagd om naar de Global Accounts te gaan, deels in München, deels in Amsterdam. Een enorm avontuurlijke tijd: soms was ik ’s ochtends in München, ’s middags in Lausanne (Zwitserland), ’s avonds in Amsterdam. Op een gegeven moment wilde ik wat meer stabiliteit. Sinds 2017 werk ik in Amsterdam, sinds oktober 2020 als Relationship Manager.

Mijn belangrijkste taak: zorgen dat grote enterprise accounts blij zijn met de oplossingen van LinkedIn, er het maximale uit halen. We zijn daarvoor constant aan het innoveren. We hebben bijvoorbeeld een tool waarmee klanten kunnen zien hoe tevreden medewerkers zijn. Daarmee kunnen we zelfs voorspellen waar mensen gaan vertrekken. Of zien of een manager zich moet ontwikkelen om het team weer happy te maken. En een belangrijke ontwikkeling is de focus op cultuur binnen organisaties. Logisch, want als je geen klik hebt met het bedrijf en de mensen om je heen, dan blijf je niet lang zitten.

Ik heb altijd veel affiniteit met marketing gehad. Na de IVA ging ik aan de slag bij een groot dealerbedrijf in het zuiden van het land met zeven automerken en negen vestigingen. Ik heb daar de marketingafdeling opgezet en een aantal mooie acties gedaan. In 2007 haalden we zelfs het landelijke nieuws. Daarna werkte ik bij twee werkgevers in arbeidsbemiddeling. Tot ik dacht: word ik hier blij van? De arbeidsmarkt vond ik interessant, maar ook marketing bleef trekken. Bij LinkedIn komt dat heel mooi samen.

De IVA was een goede basis voor mijn carrière. Je kunt kiezen tussen de thema’s automotive of nautisch, maar het is echt een business school. Wat je leert is toepasbaar in elk vakgebied. Het was hard werken aan de IVA maar ook een warm bad, ik heb nog steeds contact met klasgenoten. Berucht was indertijd de LeMans-start op vrijdag. Na de laatste les zo snel mogelijk naar je auto rennen, anders stond je in de file om het parkeerterrein af te gaan.

Meer succesverhalen
Bezoek de Open Middag dinsdag 20 augustus 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven