business school studente isabel
Isabel Timmermans (oud-IVA-student)

‘Een eigen hotel beginnen is al heel lang een droom.’

Naam: Isabel Timmermans
Leeftijd: 18
Nu: Mbo Automotive Business Management
Mooiste IVA-ervaring: Het allereerste schoolfeest was geweldig. Zo veel leuke mensen leren kennen!
Gepubliceerd: 15 februari 2021

Mijn vader heeft een eigen autobedrijf, liefde voor alles wat met auto’s te maken heeft is er met de paplepel ingegoten. Straks het bedrijf overnemen is dus zeker een optie. Maar ik heb ook een andere droom: een eigen hotel beginnen. Iets heel anders natuurlijk. Dat vind ik het mooie aan de IVA: je wordt heel breed opgeleid. Ik ga waarschijnlijk na de IVA de Hogere Hotelschool doen, dan kan ik daarna goed onderbouwd beslissen wat ik wil.

De lessen aan de IVA zijn heel goed. Het is kleinschalig, de docenten kennen je naam, weten waar je staat en waar je mee bezig bent. Je bent geen nummer, er is veel persoonlijke aandacht. En de docenten nemen veel ervaring uit de praktijk mee. Het is eigenlijk precies zoals ik het op de Open Dag ook ervaarde: hele goede sfeer, iedereen helpt elkaar. Ik voelde me er meteen thuis.

Wat ook bijzonder is, is de campus van de IVA in Driebergen. De omgeving is echt waanzinnig mooi, heel groen en bosrijk. Ik woon er zelf niet, ik ging voor corona altijd carpoolen. Met vier of vijf studenten in de auto naar de IVA, heel gezellig.

Ik loop stage bij Volvo Vos in Zaltbommel. Dit is mijn tweede stage bij dit bedrijf, ik wilde graag doorbouwen op de ervaring die ik hier opdoe. Het werk is ontzettend breed: verkoopgesprekken bijwonen, auto’s taxeren, de website bijwerken, foto’s maken. Naast sociale kennis, de klant aanvoelen zeg maar, leer ik ook veel over de meer zakelijke kant. Offertes maken, verzekeringsvoorstellen, dat soort dingen. En binnenkort word ik Afleverspecialist voor Polestar, de tak van elektrische auto’s van Volvo. Daar zit de toekomst.

Naast mijn studie werk ik regelmatig in het bedrijf van mijn vader, maar ik heb ook veel ervaring in de horeca. En ik werk op zaterdag ook nog in een kledingwinkel! Je kunt dus wel zeggen dat ik veel verschillende dingen leuk vind, haha.

Meer succesverhalen
Bezoek de Open Avond woensdag 29 mei 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven