Overzicht

IVA Podcast

In de IVA-podcast zijn oud-studenten, studenten, collega’s en vrienden van de IVA te gast en vertellen zij over hun baan, onderneming of hun bijzondere activiteiten en ervaringen. Wat is hun passie? Wat is hun drive? Hoe zijn ze terecht gekomen waar ze nu zijn? Welke tips hebben ze voor studenten en alumni?

De IVA heeft ruim 30.000 alumni en in deze podcast interviewen we wekelijks een oud-student over zijn of haar over haar loopbaan.

Vragen? Of wil je een gast voordragen? Mail naar: podcast@iva.nl

Luister de IVA-Podcast op Spotify

 

Luister de IVA-Podcast op Podimo

 

Afleveringen

 

# Aflevering 7. Mees Brouwer & Koen Bogaerts (IVA-3Hbo) – Watt Boats
Mees en Koen stonden 2,5 jaar geleden aan de start van de opleiding Nautisch Business Management. Ruim een jaar geleden begonnen ze hun bedrijf Watt Boats vanuit de studiebanken. Ze wonnen op de HISWA de ‘Start Up Award’. In deze podcast vertellen ze over ondernemen tijdens hun IVA-opleiding, het ontstaan van Watt Boats en hun ambities.

 

# Aflevering 6. Toby van Hest (IVA’01) – Microlino
Hij rondde in 2001 zijn IVA-opleiding af en is al vele jaren werkzaam voor de Louwman group. Toby van Hest, General Manager Operations Micromobiliteit, en wij kennen hem vooral als de man achter Microlino. 

 

# Aflevering 5. Ramon Bourguignon – Directeur Bourguignon Maak kennis met Ramon Bourguignon, eigenaar van Bourguignon, een vooraanstaand bedrijfdat onder andere Volkswagen en Audi vertegenwoordigt in o.a. Leeuwarden. Ontdek zijn ondernemersreis en zijn passie voor de legendarische Audi Quattro. Ramon deelt zijn visie op ondernemerschap en ontwikkelingen in de automotive.

 

# Aflevering 4. Hugo Hurkmans & Jasmijn Bourguignon – Studievereniging LIVA Luister naar het verhaal van Hugo en Jasmijn. Deze twee studenten staan samen met hun commissie aan het roer van de LIVA Circuitdag, het jaarlijks terugkerende evenement georganiseerd door de studievereniging LIVA. De Circuitdag is niet zomaar een dag op de kalender; het is een traditie die tientallenjaren terug gaat. De dag vergt veel organisatie. Hugo en Jasmijn gegeven je een inkijkje wat er bij komt kijken.

 

# Aflevering 3. Robert van Teijlingen – Team Manager GP Elite Ontdek het carrièrepad van Robert van Teijlingen, Teammanager bij GP Elite, een bedrijf dat zich toelegt op de racerij. Volg zijn reis van passie naar prestatie, waarbij hij een team leidt naar het hoogste niveau in de autosport.

 

# Aflevering 2. Rutger Bosch – Founder Revolt Luister naar Rutger Bosch’s verhaal bij Revolt, een innovatief bedrijf in laadoplossingen. Ontdek hoe zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie vormgeeft, terwijl hij een voortrekkersrol speelt in de transitie naar schone mobiliteit.

 

# Aflevering 1. Mark Heiligers – PR. Manager NIO NIO’s PR-manager, Mark Heiligers, deelt inzichten van zijn reis waarin hij zijn passie voor de auto-industrie combineert met het PR-vak. Als oud-student van de IVA vertelt hij over zijn carrière in de automotive.