Voor bedrijven

IVA Business School biedt rijkserkende dagopleidingen op hbo- en mbo-niveau. Onze studenten leren een unieke combinatie van technische, commerciële en managementgerichte vaardigheden. Zij worden goed opgeleid en krijgen de juiste zakelijke normen en waarden mee. En dit al meer dan negentig jaar! IVA Business School is continu in contact met het bedrijfsleven om de opleidingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op wat dit bedrijfsleven vraagt. Zo zorgen we er met elkaar voor dat oud IVA-studenten gewilde werknemers zijn! IVA Pro biedt trainingen en masterclasses aan voor professionals die voorop willen lopen in de snel veranderende wereld van mobiliteit.

Vacatures

Uniek in onderwijsland is de eigen vacaturebank. Dit maakt het voor afgestudeerde studenten makkelijk om snel in te stromen in het bedrijfsleven.

Je kunt als bedrijf zelf een vacature ingeven. Deze wordt geplaatst op het online alumni-platform IVACOM.

Plaats uw vacature op IVACOM

IVA Pro

IVA Pro | Trainingen en masterclasses voor professionals

Met IVA Pro biedt IVA Business School nu ook trainingen en masterclasses aan voor professionals en organisaties. Elektrificatie, big data, energietransitie: de wereld verandert steeds sneller 🌍 Als professional is het niet langer genoeg om je kennis up-to-date te houden. Het is belangrijk dat je voorop blijft lopen in de snel veranderende wereld van mobiliteit.

Bekijk aanbod
Image