business school studente rosalie
Rosalie den Breejen (oud-IVA-student)

'Straks kan ik nog alle kanten op.'

Naam: Rosalie den Breejen
Leeftijd: 20
NuIVA-BMC, hiervoor IVA Mbo Automotive Business Management
Stagebedrijf Mbo: Mercedes Benz Dealerbedrijven en Van Mossel Peugeot
Stagebedrijf BMC: SWDV Advocaten
Toekomst: Ondernemen
Mooiste IVA-ervaring: De twee jaar als bestuurslid van studievereniging de DIVA. Gedurende deze twee jaar heb ik veel mooie activiteiten mogen organiseren waaronder bedrijfsbezoeken, feesten en borrels.
Gepubliceerd: 11 januari 2021

Mijn vader, zus en broer hebben allemaal op de IVA gezeten. Ik mocht als jong meisje mee toen mijn zus naar een open dag ging en ik dacht meteen: hier wil ik straks ook naartoe! Na de afronding van mijn mbo automotive opleiding ben ik begonnen aan het BMC jaar, om direct naar het derde jaar hbo te kunnen.

Wat ik goed vind aan de IVA, is dat het een hele brede business school is. Je leert niet alleen standaardvakken zoals economie en management, maar bijvoorbeeld ook presentatietechniek. Ik heb op de mbo-opleiding gekozen voor het thema Automotive Management en heb verschillende stages gelopen bij autobedrijven. Voor het BMC jaar heb ik gekozen voor een stage bij een advocatenkantoor omdat de advocatuur me ook aanspreekt. Vooral vastgoedrecht en faillissementsrecht vind ik interessant.

Ik woon op dit moment in Driebergen op kamers en heb het hier heel erg naar mijn zin. Toevallig zit ik in het huis waar ook mijn zus heeft gewoond! Ik heb gezellige huisgenoten en er is altijd wel iets te doen. Naast mijn studie heb ik twee jaar in het bestuur van de DIVA gezeten, de studievereniging voor dames van de IVA. Dat waren vooral veel borrels en feesten!

Wat ik straks ga doen, kan nog alle kanten op. Ik kom uit een familie met een grondverzet- en vastgoedbedrijf. Deze sectoren zijn er met de paplepel ingegoten en vooral de vastgoedsector spreekt mij heel erg aan. Hierin zie ik zeker mogelijkheden voor de toekomst. Maar voor nu vind ik de advocatuur ook heel interessant…

Dat is het fijne van een brede business opleiding aan de IVA, je kunt alle kanten op.

Meer succesverhalen
Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 10 dagen