vrijdag 17 mei 2024

Gysa ontvangt Geerlig Riemerprijs

De 42ste Geerlig Riemerprijs is uitgereikt aan Gysa Vliegenthart. De 22-jarige studente – afkomstig uit Maassluis – nam op woensdag 15 mei de prijs in ontvangst in de Spykerzaal van IVA Business School. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student(e) die, naar het oordeel van zijn of haar medestudenten én docenten, beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden. De prijs werd in 1980 – bij het 50-jarig jubileum van de IVA – geïntroduceerd als eerbetoon aan de oprichter van het Instituut, de heer Geerlig Riemer.

De voorverkiezing onder studenten en docenten leverde drie genomineerden op. Jaap Koopstra, Gysa Vliegenthart en Thijs de Wit werden voorgedragen als kandidaten voor de Geerlig Riemerprijs 2024. Uit deze genomineerden werd één kandidaat met een meerderheid van de stemmen aangewezen als winnaar van de Geerlig Riemerprijs 2024.

Gysa Vliegenthart
De automotive studente ontving de prijs uit naam van Stichting IVA-Jubileumfonds, Olaf de Bruijn en Arnold Koopmans. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag dat besteed kan worden aan een studiereis, stage of aanvullende opleiding.

 

Lees meer over de Riemerprijs