Uitreiking 41ste Geerlig Riemerprijs

Op donderdag 1 juni vond in de Spykerzaal van IVA Business School de 41ste uitreiking van de Geerlig Riemerprijs plaats. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student die, naar het oordeel van zijn of haar medestudenten én docenten, beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden. De prijs werd in 1980 – bij het 50-jarig jubileum van de IVA – geïntroduceerd als eerbetoon aan de oprichter van het Instituut, de heer Geerlig Riemer.

Jubileumfonds

De Geerlig Riemerprijs wordt mogelijk gemaakt door steun van het bedrijfsleven. Vrienden van de stichting dragen de prijs, het jubileumfonds en IVA Business School een warm hart toe. Tijdens de Geerlig Riemerprijsuitreiking hebben de vrienden van de stichting de mogelijkheid met elkaar en met IVA-studenten te netwerken.

Winnares 41ste Geerlig Riemerprijs

Famke Verstegen

Famke Verstegen is de winnares
Het bestuur van de Stichting IVA-Jubileumfonds heeft met bijzonder veel genoegen het advies van studenten en docenten overgenomen. Als redenen om Famke te kiezen worden genoemd: ondernemend, betrokken, spontaan, representatief, initiatiefrijk, positief, staat altijd klaar én zet zich altijd in voor anderen. Famke is een actief lid van het IVA-beursteam en heeft in die hoedanigheid een grote bijdrage geleverd aan beurzen, voorlichtingen, open dagen en evenementen. Ook vervult Famke de rol van klassenvertegenwoordiger en helpt ze medestudenten door het geven van bijlessen. De waardering hiervoor onder de studenten en docenten is groot.

Famke Verstegen ontving de prijs uit handen van Maureen Vullings, eigenaar van Turn Key Business Events en Bas van Heertum, eigenaar van Bas Group, namens de voorzitter van Stichting IVA-Jubileumfonds, Olaf de Bruijn. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag dat besteed kan worden aan een studiereis, stage of aanvullende opleiding.

Sprekers tijdens de uitreiking

Bas van Heertum (IVA’90) is directeur-eigenaar van Bas Group. Het familiebedrijf uit Veghel is een toonaangevende speler in trucks, bedrijfswagens, bouwmachines, truckonderdelen, banden en nog veel meer. Dit doen ze over de hele wereld.  In de presentatie op 1 juni vertelde Bas van Heertum over zijn passie voor ondernemen en deelde hij ervaringen die hebben bijdragen aan het succes van de bedrijven van Bas Group. Daarbij ging hij ook in op de investering in IT-technologie, e-commerce en de bouw van een eigen e-commerce platform.

Bas van Heertum

 

 

 

 

 

 

 

Maureen Vullings (IVA’91) is eigenaar van Turn Key Business Events uit Eindhoven. Ze zorgt met haar bedrijf voor totale ontzorging van de opdrachtgever en zet evenementen neer op een bijna ongeëvenaard niveau. Dat gaat van aandeelhoudersvergaderingen, sales meetings, (inter-) nationale productlancering, incentives tot jubilea. Onlangs won ze 2 Gouden Giraffe awards in de categorieën ‘Brand events’ en ‘Innovatie award’. Beide awards kreeg ze voor een samenwerking met Philips met het project ‘The Wonder of You’, een innovatief wereldwijd event concept met Virtual Reality beleving, dat in 16 landen en 7 talen uitgerold is.

Maureen Vullings

 

 

Uitreiking Geerlig Riemerprijs 2023

De 41ste Geerlig Riemerprijs werd gewonnen door Famke Verstegen
Winnares 41ste Geerlig Riemerprijs
afbeelding url
Winnares 41ste Geerlig Riemerprijs
De 3 genomineerden ontvangen bloemen
Spreker en oud-IVA-student Bas van Heertum
Spreker en oud-IVA-student Maureen Vullings
Zangeres Hanin
Famke ontvangt de Geerlig Riemerprijs oorkonde

Donateurs

AutoMotivate
Stern Automotive
Joop Iriks

Archief

Winnaars Geerlig Riemerprijs
Winnares 2023 Famke Verstegen
afbeelding url
Winnares 2023 Famke Verstegen
Winnares 2022 Rosalie van de Nieuwenhof
Winnares 2019 Anne-Roos Woolderink
Winnaar 2018 Wouter Vrencken
Winnaar 2017 Charlotte van Duren
Winnaar 2016 Bas Crombag
Winnaar 2015 Frank Vos
Winnaars 2014 Rogier Timmers & Robert van Teijlingen

Bestuur Geerlig Riemerprijs

Voorzitter: Olaf de Bruijn – Directeur RAI Vereniging

Penningmeester: Arnold Koopmans – namens de BOVAG

Bestuurslid: Marissa van Laarhoven – Directeur CITO Motors

Secretaris: Caspar Lecluse – Coördinator Marketing & Voorlichting | MT-lid

Winnaars Geerlig Riemerprijs

Zij wonnen de Geerlig Riemerprijs

Image
Bezoek de Open Avond donderdag 14 maart 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven