Uitreiking

Geerlig Riemerprijs

De uitreiking van de Geerlig Riemerprijs

De 39e Geerlig Riemerprijs (2019) werd gewonnen door studente Anne-Roos Woolderink. Zij ontving de prijs uit handen van de voorzitter van Stichting IVA-Jubileumfonds Olaf de Bruijn en Eric Louwman, President van de Louwman Group.

Betrokken studenten worden beloond! De Stichting IVA Jubileumfonds kent elk jaar een prijs toe aan een student(e), die zich tijdens de studie opvallend enthousiast heeft ingezet voor de IVA-community. De favoriet wordt gekozen door medestudenten en docenten. De Riemerprijs, genoemd naar de oprichter van de IVA, bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag voor studie, stage of reizen.

De IVA-student heeft naar het oordeel van zijn of haar medestudenten én docenten, een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden.

De Riemerprijs werd geïntroduceerd bij het 50-jarig bestaan van IVA Business School. Het bestuur van de Riemerprijs bestaat uit een afvaardiging van RAI Vereniging, BOVAG en IVA Business School.

De prijsuitreiking wordt omlijst met top-sprekers uit het bedrijfsleven, cabaret en muziek. Na afloop van de prijsuitreiking hebben de brancherelaties de kans om te netwerken met IVA-studenten en andersom.

Bestuur Geerlig Riemerprijs

Voorzitter: Olaf de Bruijn – Directeur RAI Vereniging

Penningmeester: Arnold Koopmans – namens de BOVAG

Bestuurslid: Marissa van Laarhoven – Directeur CITO Motors

Secretaris: Caspar Lecluse – Coördinator Marketing & Voorlichting | MT-lid

Winnaars Geerlig Riemerprijs

Zij wonnen de Geerlig Riemerprijs

Image
Image
Jubileumfonds leden

De Geerlig Riemerprijs wordt mogelijk gemaakt door steun van het bedrijfsleven.

Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 10 dagen