studenten particuliere opleiding bij een bankje op de campus
Studeren op een particuliere opleiding

Particuliere opleiding hbo & mbo

IVA Business School is een particuliere hbo- en mbo-opleiding met een unieke aanpak. Omdat we een particuliere, kleinschalige school zijn, bieden we je een aantal waardevolle voordelen. Onze opleidingen zijn zeer gestructureerd, er is weinig lesuitval, onze docenten komen uit de praktijk en we bieden persoonlijke coaching. Deze aanpak wordt zeer gewaardeerd door studenten.

Rijkserkende hbo- en mbo-opleiding

De hbo– en mbo-opleiding van IVA Business School zijn rijkserkend. Dat betekent dat je na het afronden van onze hbo- en mbo-opleidingen een rijkserkend diploma ontvangt. Hiermee zijn de opleidingsniveau’s van onze particuliere hbo- en mbo-opleiding dus absoluut gegarandeerd door de onderwijsinspectie.

Maak kennis tijdens een Open Dag
Image
Particuliere hbo-opleiding

De particuliere hbo-opleiding van de IVA is een brede businessopleiding waarbij je in de eerste twee jaar kennis maakt met de automotive of nautische branche. Het derde jaar staat in het teken van managementvakken en na dit jaar volgt een afstudeerstage. Je kunt de opleiding ook als verkorte variant volgen, het IVA A-programma.

Bekijk particuliere hbo-opleidingen
Particuliere mbo+ opleiding

Met de particuliere mbo+ opleiding van de IVA haal je in twee jaar je mbo-4-diploma. De plus zit hem in de aanvulling met een aantal vakken die goed aansluiten op de automotive & watersport/jachtbouwsector. Met deze kennis loop jij voorop en kom je makkelijker aan een eerste baan. De mbo-opleiding is ook te volgen als driejarige variant.

 

Bekijk particuliere mbo-opleidingen
Image

Collegegeld en studiefinanciering

Een particuliere school krijgt geen geld van de overheid. Als student investeer je dus in je eigen toekomst. Het collegegeld van IVA Business School is door het ontbreken van subsidie hoger dan bij bekostigde onderwijsinstellingen. Krijg je studiefinanciering? Gelukkig wel. Onze particuliere hbo- en mbo-opleidingen zijn rijkserkend. Hierdoor kun jij als IVA-student gebruik maken van de tegemoetkomingen van DUO. Het collegegeldkrediet van DUO maakt het mogelijk dat studenten hun particuliere opleiding bij IVA Business School grotendeels zelf kunnen financieren.

10 redenen om te kiezen voor een particuliere IVA-opleiding

  • Een goed rooster (weinig tot geen tussenuren)
  • Minimaal 24 lesuren per week
  • Kundige en gemotiveerde docenten
  • Hoger studierendement, minder studievertraging, eerder aan het werk of doorstuderen (mbo-hbo of hbo-master)
  • Hoger slagingspercentage
  • Begeleiding van een mentor
  • Loopbaanbegeleiding na afstuderen
  • Gebruikmaken van de unieke IVA-vacaturebank (minimaal 200 beschikbare vacatures)
  • Opbouw van je zakelijk netwerk van medestudenten en contacten door diverse gastcolleges, bedrijfsbezoeken, stages, beursbezoeken en studiereizen.
Kom kennismaken met IVA tijdens een Open Dag
Meer weten over particulier onderwijs?

Caspar Lecluse

Coördinator Marketing & Voorlichting

Bezoek de Open Avond woensdag 29 mei 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven

Bezoek de campus!

Open Avond
woensdag 29 mei

Meer informatie

Bezoek de campus!

Open Avond
woensdag 29 mei 

Meer informatie