Dé automotive, innovation en nautische business school van Nederland

Kies voor de IVA!

De IVA: dé automotive en nautische business school

Ben je gek van de automotive wereld? een neus voor innovaties? of heb jij een liefde voor jachtbouw en watersport? En wil je je passie combineren met een zakelijke carrière? De IVA is een unieke hbo en mbo business school die deze richtingen aanbiedt. Ook voor Belgische studenten is de IVA de perfecte voorbereiding op zakelijk succes. Kies voor de nautische-, innovation- of automotive bachelor- of mbo-opleidingen.

Bezoek een Open Deur Dag

Ga maar na:

  • Opgericht in 1930; ruim 90 jaar ervaring
  • Al meer dan 1000 Belgische studenten kozen voor de IVA
  • Zeer gekende business opleiding in het veld
  • Autoriteit in automotive management en nautisch business management
  • Veel structuur en discipline, betrokken en ondernemende docenten
  • Hoogstaand privaat onderwijs in de Nederlandse taal
  • Hoge baanzekerheid als zaakvoerder, sales advisor, consessiehouder, directeur of andere zakelijke functie
  • Uitstekende voorbereiding op ondernemerschap
Hoor het van andere Belgische IVA-studenten

Toegang met bso, tso of aso

Met een Belgische bso, tso of aso-vooropleiding ben je op de IVA meer dan welkom. Bso (met 7e jaar) biedt je toegang tot onze mbo-opleidingen. Met tso of aso kun je starten met onze hbo-opleidingen.

Automotive business management 

Kies voor de beste automotive management school van Nederland. De IVA business opleidingen automotive management combineren commercie, management en techniek uit een van de grootste sectoren die er is. Een fantastische, dynamische wereld waar enorm veel gebeurt op het gebied van innovatie. Je hebt een dikke streep voor op een baan in deze automotive branche, maar bent dankzij je sterke competenties helemaal klaar voor een succesvolle carrière in een andere bedrijfstak.

Mbo Automotive Business Management (bso)

Hogeschool Automotive Business Management (tso/aso)

Image
Image
Innovation Business Management 

De wereld van mobiliteit verandert razendsnel en is breder dan je denkt. Hoe verandert ons vervoer? Wat komt er na elektrische auto’s en apps waarmee je een auto deelt? Wat betekenen digitale mogelijkheden en internet of things voor bezorgdiensten en reizen? Als jij ondernemend en nieuwsgierig bent, met een neus voor innovaties, dan is dit de opleiding voor jou. Word jij straks Drone Manager? Chief Innovation? Of start je je eigen bedrijf?

Innovation Business Management (tso/aso)
Nautisch business management 

Met de IVA opleidingen nautisch business management leer je alles over management, marketing en technologie met het accent op jachtbouw en watersport. Een spannende en leuke branche waarin Nederland wereldwijd vooroploopt. Je diploma bij werkgevers in deze branche is erg gewild. Maar met de vaardigheden die je hebt opgedaan, kun je op heel veel plaatsen aan de slag.

Mbo Nautisch Business Management (bso)

Hogeschool Nautisch Business Management (tso/aso)

Image

Driebergen: goed bereikbaar en plezant wonen

Schrijf je in op onze kotlijst en ga op kot in Driebergen! Onze campus ligt middenin de natuur, met faciliteiten voor fitness, golf, tennis, squash, zwemmen, voetbal en rugby in de buurt. En na het sporten is het heerlijk borrelen en eten in een van de vele horecazaken. Veel Belgische studenten wonen doordeweeks in Driebergen en reizen in het weekend naar huis. Deel samen een auto of gebruik de uitstekende treinverbindingen naar België.

Image
BLIVA, onze Belgische studievereniging 

Speciaal voor Belgische studenten is er de BLIVA. Een hechte gemeenschap die leuke activiteiten organiseert, van bier en frietavonden tot rally’s met oud-studenten. Oud-studenten die overigens tot lang na hun afstuderen verbonden blijven. Word lid, sluit vriendschappen en bouw aan je netwerk. Contacten via de BLIVA zijn contacten voor het leven.

Studieverenigingen

De voordelen van
privaatonderwijs

De IVA kiest bewust voor een eigen, bewezen koers waarbij we niet afhankelijk willen zijn van overheidssubsidies. Daarmee garanderen we een sterke zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Ons onderwijs is zeer gestructureerd en gedisciplineerd, wat onze studenten als prettig en effectief ervaren. Onze docenten hebben rijke ervaring in de bedrijvenwereld en brengen hun ondernemersgeest op jou over. Je wordt persoonlijk gecoacht en werkt vanaf dag één aan je netwerk.

Lees meer over de investering

Plan een persoonlijke kennismaking

We laten je graag persoonlijk onze IVA-campus in Driebergen zien. Maak een afspraak en maak kennis met ons en onze fantastische locatie.

Afspraak maken

Bezoek onze opendeurdagen

Tijdens een opendeurdag of -avond kun je de sfeer proeven, met docenten en studenten spreken en zelfs deelnemen aan een proefles. Waarschuwing: voor veel geïnteresseerden is er na een opendeurendag geen weg meer terug!

Bekijk onze opendeurdagen
Vragen?

Caspar Lecluse

Coördinator Marketing & Voorlichting

Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 9 dagen

Bezoek de campus!

Open Avond
maandag 24 juni 

Meer informatie

Bezoek de campus!

Open Avond
maandag 24 juni

Meer informatie