Netwerkevent voor alle dames van de IVA

Women Only

Tweede editie Women Only

Zes jaar geleden werd de allereerste editie van Women Only georganiseerd. De hoogste tijd dus voor een tweede editie! Het doel van Women Only is om jonge vrouwelijke IVA-studentes kennis te laten maken met vrouwen uit het bedrijfsleven, vrouwelijke oud-IVA-studentes weer met elkaar in verbinding te brengen, elkaar te inspireren en inspiratie op te doen door de succesverhalen van top-sprekers.

En wat is er nou mooier dan dit event plaats te laten vinden op Internationale Vrouwendag op woensdag 8 maart 2023!

Terugblik Women Only eerste editie

Voor wie?

  • Alle huidige vrouwelijke IVA-studenten en docenten
  • Alle vrouwelijke oud-IVA-studenten

Programma

Ontvangst 18:30 uur
Aanvang 19:00 uur
Spreeksters + tussendoor pauze 19:15 uur
Start netwerkborrel 20:45 uur
Einde 22:00 uur

 

Klik hier om je aan te melden

Spreeksters

Top-spreeksters uit het bedrijfsleven mogen tijdens de tweede editie van Women Only niet ontbreken!

Hedy Smit-Wigchers | Directeur Wigchers Transport
Wigchers Internationaal Transport is een familiebedrijf in hart en nieren. Ze hebben een uitgebreid eigen wagenpark met 85 trucks en 250 opleggers, zijn breed gespecialiseerd en beheersen meerdere disciplines. Denk hierbij aan transport voor de olie- en gasindustrie, maar ook het vervoer van grondstoffen zoals asfalt en zand. Ze transporteren van kunstwerken tot betonplaten, van agrarische producten tot vervuilde grond, kortom transport in de breedste zin van het woord.

 

De Dames van Hurkmans | Oprichters en eigenaren ‘De Dames van Hurkmans’
Bij De Dames van Hurkmans krijgt autoshoppen een nieuwe dimensie. Een garage voor en door vrouwen 👩. Met die gedachte is het allemaal begonnen.
Een plek waar vrouwen (maar natuurlijk ook mannen) terecht kunnen voor schadeherstel van en reparatie aan hun auto. Maar ook voor die leuke occasion. De enige plek in de autobranche waar (begrijpelijke) vrouwentaal gesproken wordt. Maar niet alleen dat. Het is een plek die is ingericht naar de belevingswereld en het koopgedrag van vrouwen. En biedt dus naast de dingen die je verwacht van een garage ook veel meer aanverwante producten om de belevenis nét even wat leuker te maken.

 

Annemarie van den Thillart | Jouw manier van leiderschap
“Als ik je vraag waar je nu echt energie van krijgt of wat jou drijft, weet je het eigenlijk niet. Of niet precies. Toch zijn dit wezenlijke vragen die jou helpen in jouw leiderschap! Want als jij weet wat jouw passie is, krijg je energie in plaats van dat iets je kracht kost. Jouw omgeving heeft soms ook een mening over jouw keuzes en dat maakt het niet altijd eenvoudig. Aan de ene kant is dit bestaan your-way-of-life, maar aan de andere kant twijfel je ook. Wat drijft jou nu echt, waar zit jouw passie?”
www.annemarievandenthillart.com

 

 

Aanmelden

De online aanmeldmogelijkheid is gesloten. Wil je toch nog deelnemen? Stuur ons dan een mailtje via info@iva.nl