maandag 13 maart 2023

Tweede editie IVA Women Only event

Tweede editie IVA Women Only was een groot succes!

Op woensdag 8 maart 2023 (internationale vrouwendag) vond de tweede editie van IVA Women Only plaats in de Spykerzaal. In 2017 werd Women Only voor het eerst georganiseerd. Zo’n 120 huidige- en oud-IVA-studentes kwamen samen om zich te laten inspireren door verschillende spreeksters, maar natuurlijk ook om het vrouwen-netwerk te verbreden en elkaar weer te ontmoeten.

Het was een onvergetelijke avond, vol met inspiratie en nieuwe inzichten. Het evenement was georganiseerd met als doel huidige- en oud-IVA-studentes te inspireren, te motiveren en hun netwerk uit te breiden. Dankzij de gastspreeksters die aanwezig waren, is dit doel zeker bereikt!

Hedy Smit- Wigchers | Wigchers Transport
De eerste spreekster was Hedy Smit- Wigchers, directrice van Wigchers Transport. Een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Zij deelde haar familieverhaal en gaf praktische tips over hoe je als ondernemer succesvol kunt worden en leiding kunt geven aan je bedrijf. Haar verhaal was enorm inspirerend en liet zien dat hard werken en doorzettingsvermogen essentieel zijn om je doelen te bereiken. Hedy ging ook in op duurzaamheid in deze sector, zoals elektrische vrachtwagens en vrachtwagens op waterstof.

De Dames Hurkmans | Autobedrijf De Dames Hurkmans
De tweede spreeksters waren “De Dames Hurkmans” van het gelijknamige autobedrijf. Twee zussen die samen een autobedrijf zijn gestart. Hoe is het nou eigenlijk om als zussen samen te werken? Ook vertelde zij hoe het autobedrijf is ontstaan en wat de reden was om dit bedrijf samen te beginnen.

Annemarie van den Thillart | Persoonlijk leiderschap
Tot slot heeft spreekster Annemarie van den Thillart een workshop gegeven op welke manier je als vrouw het beste in je eigen kracht kunt staan en hoe je hiermee jouw leiderschap het beste tot uiting kunt laten komen. Dit inzicht kan direct worden toegepast, zowel door de huidige studentes als door de oud-studentes.

Het was geweldig om te zien hoe deze spreeksters elk hun eigen perspectief deelden en hoe ze allemaal even inspirerend waren. “Leiderschap” stond centraal en werd door alle spreeksters toegelicht. De avond was een ervaring die eenieder heeft geïnspireerd en gemotiveerd om succesvol te worden en te blijven in het bedrijfsleven. We zijn de gastspreeksters zeer dankbaar voor deze fantastische en gezellige avond.

Dank aan de sponsoren

Het succes van de tweede editie van IVA Women Only is te danken aan de sponsoren die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.

Natuurlijk gaat de bijdrage verder dan alleen financiële steun. Het is een teken van betrokkenheid bij de IVA en het vertrouwen in onze visie en doelen. We hopen in de toekomst met elkaar te blijven samenwerken!

CarCollect
CarCollect is het online veilingplatform voor de automotive met o.a. bedrijfswagen veilingen.
Sinds 2010 helpen we organisaties, van elke omvang uit diverse delen van Europa, met het verbeteren van hun handelsactiviteiten door managementtools te bieden voor effectieve procesoptimalisatie. Onze dynamische en innovatieve software stelt ons in staat om voor elk bedrijf het perfecte handelsproces te faciliteren. Samen met ons team van young professionals worden wij dagelijks gedreven door innovatie en creativiteit. Een team dat zonder beperkingen het maximale handelsresultaat wil bieden.

ARC Marine
ARC Marine is een Nederlands familiebedrijf met hart voor de watersport. Al sinds 1973 leveren wij wereldwijd aan watersportwinkels, scheepswerven, cruiseschepen en eigenaren van exclusieve privéjachten. Bij ons vindt u de grootste collectie nautische lifestyleproducten zoals teakhouten meubels, bootaccessoires, onbreekbare serviezen, scheepsverlichting, bootkussens en meer. Kortom: alles om het leven aan boord te veraangenamen.

BENF print & support
BenF Print & Support is graag uw partner voor al uw offline uitingen. Dit alles op gebied van Print (en drukwerk), Support (en fullfilment). BenF is gestart in 1981 en werkt nog altijd als een full service bureau dat voor uiteenlopende relaties maatwerk oplossingen biedt. Dit met een klein en enthousiast team, waar kwaliteit, klantgerichtheid, meedenken en snelheid voorop gaan.

Broekhuis
Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 65 vestigingen vertegenwoordigen wij 19 automerken, 6 bedrijfswagen merken en een motormerk. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Henri & Herman
Henri Nefkens en Herman Stam zagen in 1896 het belang van mobiliteit, al stond de auto nog in de kinderschoenen. Nefkens Opel was een Opel-dealer in Amersfoort en omstreken, met meer dan 100 jaar historie waren zij een bekende organisatie met een eigen identiteit. Stam Opel was een Opel-dealer in Midden Nederland. Veel klanten kennen Stam Opel als onderdeel van Stam Groep of Terberg Opel. Om haar focus op het merk Opel nog sterker te maken en te groeien in de provincie Utrecht, is Stam Opel in 2015 losgekoppeld van Stam Groep.

PUUR by Dinne van Rongen-Groothuis
Naast fotografie produceer en choreografeer ik (dans)voorstellingen. Creëren was altijd al een passie waardoor ik gedurende de jaren steeds meer ging choreograferen, doceren en produceren. Onder de naam PUUR produceer en choreografeer ik allround dansvoorstellingen. Daarnaast produceer ik samen met mijn man klassieke toneeltitels in een nieuw jasje voor jongeren en nieuwe Nederlandse musicals bij Goedemorgen Theaterproducties.

René Bloem Autoschade
René Bloem Schade-auto’s is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in-/verkoop en export van schadevoertuigen. Door de ruime ervaring op dit gebied kan de klant rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Van Mossel Automotive Groep
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 5.000 medewerkers in 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt meer dan 340 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Als Van Mossel Automotive Groep zijn we dealer van de merken Abarth, Alfa Romeo, Audi, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Citroën, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maxus, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Bedrijfswagens, Mercedes-Benz Trucks, Fuso, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SsanYong, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Volkswagen en Volkswagen bedrijfswagens. Bij onze Van Mossel Occasion vestigingen vindt u ook een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we ruim 100.000 auto’s.

Wall of Flowers
Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk dat alles er perfect uitziet. Van de locatie tot de inrichting, alles moet bijdragen aan de beleving van jouw gasten/werknemers. Maar wat als je eens iets anders wilt? Iets waardoor je bedrijf zich zal onderscheiden van de rest?

Zeeuw & Zeeuw
Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Dat maakt Zeeuw & Zeeuw een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi, Nissan en Hyundai vertegenwoordigt. Met 550 enthousiaste medewerkers binnen onze 35 vestigingen behoren we tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. We bieden een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en 3 schadeherstelbedrijven. Tevens onderscheiden wij ons in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.