woensdag 28 april 2021

Welkom op www.iva.nl

De volledig nieuwe website van IVA Business School

We zijn live! Het was er hoog tijd voor: een nieuwe website voor de IVA. Volledig in lijn met de nieuwe look and feel, helemaal aansluitend op onze nieuwe identity. Mobile-first ontwikkeld, met de laatste technische inzichten in het achterhoofd om bezoekers snel bij de juiste informatie terecht te laten komen.

Een belangrijke verandering is ook de url. Vanaf nu is ons adres www.iva.nl in plaats van www.iva-driebergen.nl. Geen zorgen: ons geliefde Driebergen, de mooiste campus van Nederland, gaan we niet verlaten. Maar we willen binnen én buiten Nederland korter en krachtiger communiceren dat er maar één IVA is.

Met het veranderen van onze url veranderen ook onze e-mailadressen. Die zullen voortaan eindigen op @iva.nl. Uiteraard worden berichten naar e-mailadressen met de oude domeinnaam automatisch doorgestuurd. Overigens blijven e-mailadressen van studenten voorlopig eindigen op @iva-driebergen.nl.

We hebben er maandenlang hard aan gewerkt. En nu komt misschien wel het spannendste moment: wat vind je ervan? Neem snel een kijkje op www.iva.nl en laat het weten in de comments op onze social media pagina’s.

Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 3 dagen