dinsdag 21 december 2021

IVA uitmuntend in het eigen vakgebied!

Keuzegids mbo 2022 beoordeelt IVA Business School uitmuntend in het eigen vakgebied!

IVA Business School leidt studenten op om succesvol te worden in business. Studenten krijgen kennis en vaardigenheden mee op het gebied van ondernemerschap, management, communicatie, finance en techniek. De richtingen Automotive, Nautisch en Innovation (alleen hbo) Business Management maken de opleidingen praktijkgericht en concreet. Het is dan ook een grote eer dat de Keuzegids mbo 2022 de IVA beoordeelt als uitmuntend in het eigen vakgebied. De IVA krijg een overall score van maar liefst 8,01 punten!

Uitmuntend in het eigen vakgebied, waarbij zaken als onderwijs en begeleiding, informatie, omgeving, sfeer en veiligheid bovengemiddeld goed scoren en lesmateriaal en toetsen zelfs uitstekend worden genoemd. Dit oordeel is gebaseerd op de landelijke enquĂȘte onder studenten, die de onafhankelijke JOB-monitor jaarlijks uitvoert.

Zo vlak voor kerst mogen docenten en medewerkers van de IVA het prachtige zegel ontvangen als blijk van erkenning en waardering. Maar eigenlijk zijn onze studenten de grote winnaars; het volgen van een sprintopleiding mbo+ in twee jaar is hard werken! Het werkveld vraagt veel van ons aanstormend talent. De IVA helpt studenten om in hun kracht te staan en om op hun eigen unieke manier weerbaar en ondernemend te zijn in een wereld die snel verandert. Een persoonlijke manier van begeleiden en het bijbrengen van een professionele zakelijke attitude is al meer dan 92 jaar de sleutel voor succes.

Of een student nu kiest voor een hbo- of mbo-opleiding, voor Automotive, Nautisch of Innovation Business Management; de keuze voor de IVA is een keuze voor kwaliteitsonderwijs en biedt perspectieven voor een succesvolle toekomst.

www.iva.nl

Bron: Keuzegids mbo 2022 www.keuzegids.nl