donderdag 6 juni 2024

IVA Scoort Hoog in de Nationale Studenten Enquête 2024!

Wij zijn trots om te delen dat de IVA hoog scoort in de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2024. De hoge scores laten over de volle breedte de kwaliteit van ons onderwijs en onze docenten zien 

Twee onderdelen uit de NSE zijn zeker het noemen waard: 

  • Docenten: De hoogste waardering binnen de kernthema’s. Onze docenten worden terecht gewaardeerd voor kennis, inzet en didactische vaardigheden.
  • Inhoud en opzet: Studenten zijn zeer tevreden over de actualiteit, niveau, afstemming van onderdelen in het onderwijsprogramma en de kwaliteit van de studiematerialen.

De sfeer op de opleiding krijgt de hoogste waardering van de studenten met een indrukwekkende 4,23!

Joan Janssens, algemeen directeur van de IVA, verwoordt het als volgt:

“We zijn heel tevreden met de scores uit de NSE 2024. We hebben veel ingezet op onderwijskwaliteit en de aansluiting op de beroepspraktijk. Dat zien we duidelijk terug in de resultaten.

De hoogste score bij de kernthema’s krijgen onze docenten. Een compliment en een terechte waardering voor hun harde werk. Dat de sfeer op de opleiding zo hoog scoort zegt iets over de manier waarop we op de IVA met elkaar omgaan.” 

Image

Dit resultaat motiveert ons om door te gaan met het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs, een inspirerende leeromgeving en veel contact met de beroepspraktijk voor onze studenten. Bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Bezoek de Open Avond maandag 24 juni 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven
Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 10 dagen