maandag 4 september 2023

IVA op HISWA te Water

Van woensdag 30 augustus t/m zondag 3 september waren we te vinden op de HISWA te Water in de Batavia-haven in Lelystad.

De HISWA te Water is een jaarlijks terugkerende bootshow en het is een van de grootste in-water bootshows in Europa.

Tijdens de HISWA te Water worden diverse soorten boten en watersport gerelateerde producten tentoongesteld, zoals zeilboten, motorboten, sloepen, jachten, accessoires en andere watersportartikelen. Het evenement biedt bezoekers de mogelijkheid om de nieuwste modellen te bekijken, informatie in te winnen bij exposanten, en algemeen de watersportcultuur te ervaren.

Nautische studenten op de HISWA te Water
Veel van de nautische studenten zijn ook actief geweest op de beurs. Zij liepen stage bij verschillende bedrijven en deden op deze manier ook gelijk beurservaring op.

NOVA Yachting

 

Vanton Yachts & Nord Star Yachting

 

Boot van het jaar Award
IVA-studenten Koen en Mees studeren Nautisch Business Management en zijn al volop actief in het nautische werkveld. Aan het begin van de HISWA te Water werden zij met hun bedrijf Watt Boats uitgeroepen tot winnaars van de Boot van het jaar Start-up Award. Watt Boats haalt afgeschreven reddingsboten uit Bangladesh, knapt deze op en voorziet de boten van elektrische aandrijving. Het sprak de jury aan dat dit jonge bedrijf zo bezig is met duurzaamheid en boten een tweede leven geeft.

Nautische studenten Koen en Mees; Winnaars Boot van het jaar Start-up Award 2023

 

Maak kennis met deย IVA
Tijdens de HISWA te Water waren we op de steigers te vinden met onze stand en konden bezoekers kennismaken met de IVA en met onze opleiding Nautisch Business Management.

Standnr C22 – IVA Business School

 

 

Terugblik HISWA te Water

Studenten tijdens de beurs