woensdag 23 augustus 2023

Introductiedagen 94e collegejaar

We zijn van start! Op woensdag 23 en donderdag 24 augustus vonden de introductiedagen van het 94e collegejaar plaats op de IVA-campus.

Introductie eerstejaars studenten
Op woensdag 23 augustus zijn de eerstejaarsstudenten ontvangen op de campus in Driebergen. Dhr. Janssens, algemeen directeur, trapte het nieuwe collegejaar af en heette de studenten in de Spykerzaal van harte welkom.

 

Na een warm welkom van dhr. Janssens, werden de studenten voorgesteld aan hun mentor. De mentor nam de studenten vervolgens mee over de campus en in de lokalen maakten zij verder kennis met elkaar. Tijdens de introductiedag waren ook de studieverenigingen (LIVA en DIVA) aanwezig zodat de studenten zich direct konden inschrijven. Na de kennismaking met elkaar stond de lunch klaar en kon er genoten worden van het zonnetje.

 

De middag werd afgesloten met de thema’s ‘netwerken & verbinding’ waarbij de bollen wol door de lucht vlogen en er een groot netwerk ontstond. Een mooie aftrap van het nieuwe collegejaar.

 

Sportdag 24 augustus

Tijdens de sportdag werd er verder kennis met elkaar gemaakt

Om je klasgenoten nog beter te leren kennen werd er op donderdag 24 augustus een sportdag georganiseerd. In samenwerking met sportcentrum Hoenderdaal in Driebergen waar de sportdag plaatsvond, streden de klassen tegen elkaar tijdens een potje voetbal en basketbal, was er een clinic door golf-pro’s en werden er wedstrijdjes padel gespeeld.

Op woensdag 30 augustus beginnen de lessen volgens het rooster!