IVA Pro: EV-training Athlon

EV-training

IVA PRO home Ons aanbod

EV-training niveau 2
Athlon

(Elektrische auto’s, opladen en actieradius)

De verkoop van het aantal elektrische voertuigen (EV’s) blijft stijgen. In 2022 was 26 procent van het aantal verkochte auto’s elektrisch. In 2023 was dat al 31 procent en de brancheorganisaties verwachten dat dat aantal de komende jaren verder toe zal nemen. De transitie naar schone mobiliteit is dus in volle gang. Bedrijven en consumenten willen graag bijdragen aan verduurzaming. Advies gaat daarom ook verder dan alleen de auto. Onderwerpen over elektrisch rijden en mobiliteit zoals opladen en laadpassen behoren nu ook tot het takenpakket van de mobiliteitsprofessional.

Elektrisch rijden is niet moeilijk, maar wel anders. Nagenoeg iedere autofabrikant komt met een volledig elektrische auto (EV) op de markt en daarmee is Nederland een van de 4 Europese landen waar minimaal 25 procent van de nieuw verkochte auto’s elektrisch is. Met ruim 430.000 EV’s op de weg hebben we 5 procent weten te elektrificeren. Welke rol neem jij voor de overige 95 procent?

Niveau 2
Klassikaal
Eerstvolgende startdatum: 17 mei
Training
n.v.t.
Almere/ Nieuwegein (kantoor Athlon)

Ev-training
voor medewerkers van Athlon

EV-training door Jasper Engel | IVA Pro

EV-trainingen, data en tijden

Programma & leerdoelen

EV-training 2 dagdelen + examen:

  • Lesdag 1
    Na ontvangst van jouw (door de trainer geschreven) EV-lesboek, behandelen we allerlei onderwerpen die met elektrische mobiliteit te maken hebben. Zo behandelen wij onder meer het verschil tussen vermogen en energie, de wet van Ohm, alle aspecten van opladen, ons energienetwerk en berekenen wij het haalbare rijbereik. Na de eerste ochtend maak je een online oefentoets die over de behandelde stof gaat.
  • Lesdag 2
    Het berekenen van het rijbereik heeft ons al veel inzichten gegeven over elektrische mobiliteit. Deze ochtend kijken we verder naar de auto zelf en behandelen we de belangrijkste onderdelen van een EV.
  • Lesdag 3

Examen

Over EV-trainer Jasper Engel

Jasper Engel weet alles over elektrische mobiliteit, is uitgever en auteur van het EVJaarboek en een ervaren EV-trainer met een staat van dienst in de auto-industrie. Als docent van onze opleidingen en coördinator bij IVA Business School houdt hij zich bezig met het trainen en opleiden van commerciële talenten binnen de mobiliteitsbranche. Hierin richt hij zich vooral op elektrische auto’s/mobiliteit, connectiviteit en bedrijfswagens. Daarnaast is hij een veel gevraagd spreker.

Image

Inschrijven

Deze training is tot stand gekomen in samenwerking met Athlon.
Als medewerker van Athlon kun je je hier inschrijven voor deze training.

De facturatiegegevens hoeven medewerkers van Athlon niet in te vullen, een ‘-‘ of ‘x’ in deze velden volstaat.

Na inschrijving ontvang je van de IVA een bevestiging van je inschrijving. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van de training, sturen we je alle benodigde informatie toe.

Voor vragen kan je contact opnemen ons via ivapro@iva.nl of direct inschrijven voor de training via onderstaande button.

Inschrijven

 

 

Wij helpen je graag!

IVA PRO

Trainingen & masterclasses