IVA Pro in samenwerking met Automotive Online

Automotive Inburgeringscursus

IVA PRO home Ons aanbod

Automotive Inburgeringscursus

In een dag klaargestoomd worden voor je nieuwe baan in de automotivesector. Dat is het idee achter de Automotive Inburgeringscursus. Tot het lespakket behoren onder meer modules over fleet- en leasemarkt, de retail en de aftermarket en de schadeherstelsector. De cursussen voor het najaar staan gepland op vrijdag 13 september en vrijdag 22 november en vinden plaats bij IVA Business School in Driebergen.

Deze cursus is een samenwerking tussen IVA Business School en Automotive Online. Inschrijving vindt plaats direct op de website van Automotive Online. 

De Inburgeringscursus is opgebouwd uit verschillende modules. Elke daarvan is uitgebreid onderbouwd met actueel cijfermateriaal, dat overzichtelijk in grafieken is weergegeven zodat de trends in één oogopslag zichtbaar zijn. Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat en een cursusmap met daarin een uitgebreide begrippenlijst en vele tientallen afbeeldingen van de belangrijkste sheets. Meld u aan voor één van de data en wij nemen contact met u op voor een intakegesprek.

Meer informatie & aanmelden

Cursus
Klassikaal
Datum: 13 & 22 september
1 dag
995 ex btw
Driebergen

Setting

De cursus onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die aan elke deelnemer wordt besteed. Dankzij de kleine groep cursisten is er veel ruimte voor individuele begeleiding en interactie. Daarnaast vindt de cursus plaats in een informele setting bij IVA Driebergen, wat bijdraagt aan een ontspannen leeromgeving en de mogelijkheid biedt om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de autobranche.

Bovendien is de cursus een efficiënte manier om in korte tijd veel kennis op te doen. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook geld, omdat je in slechts één dag volledig wordt voorbereid op je nieuwe rol binnen de autobranche.

Meer informatie & aanmelden

Training door Jasper Engel | IVA Pro
Wij helpen je graag!

IVA PRO

Trainingen & masterclasses