Onderscheid jezelf met het

Honours Programme

Wil je je als bachelorstudent van de IVA extra onderscheiden op de arbeidsmarkt én de opleiding nog completer en interessanter maken? Dan is het IVA Honours Programme iets voor jou. Dit programma bestaat uit de onderdelen knowledge, international en social. Binnen elk onderdeel kun je kiezen uit verschillende cursussen en evenementen. Behaal je uit ieder onderdeel twee punten, dan ontvang je naast je IVA-diploma het Honours Programme certificaat!

Honours Programme

Knowledge

Het onderdeel knowledge heeft alles te maken met het opdoen van extra kennis. Denk hierbij aan cursussen zoals Academic Writing, Marketing NIMA-B, Data Analyse, DuitsB2 niveau, Marketing Accountability, Online Personal Branding en Databeheer.

Image
Image
International

Het onderdeel international draait om het opdoen van internationale ervaring die je goed kan gebruiken tijdens een internationale stage of baan. Voor dit onderdeel kan je je inschrijven voor een management simulatiegame genaamd NUCARS, internationale studiereizen naar China of Duitsland, een beginnerscursus Chinese of academische cursus Engels.

Social

Als laatste het onderdeel social. Ontwikkel je op sociaal gebied en neem deel aan cursussen zoals Zakelijke Ethiek, het Etiquettediner, Neuro Linguistisch Programmeren, Verandermanagement of bekleed een bestuursfunctie in een van de studieverenigingen.

Image

Tijdens de IVA-opleiding kan je optioneel deelnemen aan diverse geselecteerde programma’s. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan ‘losse’ cursussen en evenementen, je haalt dan echter niet het volledige IVA Honours Certificate. 

Meer weten over het Honours Programme?

Caspar Lecluse

Coördinator Marketing & Voorlichting

Bezoek de Open Avond maandag 24 juni 2024
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je online in voor de opleiding!
Start: augustus 2024
Inschrijven
Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 10 dagen

Bezoek de campus!

Open Avond
maandag 24 juni 

Meer informatie

Bezoek de campus!

Open Avond
maandag 24 juni

Meer informatie