donderdag 15 december 2022

Amega management klaar voor de toekomst

Op donderdag 15 december 2022 hebben 14 medewerkers van Amega Groep het IVA Management Development Programme afgerond. De deelnemers kwamen bij elkaar op IVA Business School voor de certificaatuitreiking en de feestelijke afsluiting van een uitstekend verlopen traject.

In een periode van een paar jaar kreeg het hoger management van Amega trainingen in o.a. Financieel Management, Salesmanagement, Presentatietechnieken, Zakelijke Ethiek, Leiderschap en Changemanagement. De trainingen vonden plaats bij zowel Amega als bij IVA Business School.

Leen de Koning, directeur van de Amega Groep: “Ons doel als directie was het verder ontwikkelen van het management. Als oud-student van IVA Business School wist ik dat ze op de IVA de kennis en kunde in huis hebben om dit te doen. Ik ben erg trots op de dames en heren die dit traject gevolgd hebben. We zagen tijdens het traject al dat het team naar elkaar toe groeide en met hun bredere kennis beter ging samenwerken. Dat is precies wat wij voor ogen hadden”. 

Joan Janssens, directeur IVA Business School: “In een snel veranderende wereld en zeker die van de mobiliteit, wil je als professional en als organisatie up to date blijven. We zijn erg tevreden over hoe het traject voor de Amega Groep verlopen is. Naast dat we met veel plezier en passie de trainingen hebben verzorgd, zijn we Amega Groep ook erg dankbaar voor de prettige samenwerking. Dit traject heeft er mede voor gezorgd dat we onze trainingen tak verder gaan ontwikkelen onder het label IVA Pro”.  

 

Trainingsprogramma IVA Pro
Het Management Development Programme is een op maat gemaakt trainingsprogramma van IVA Pro. De divisie van IVA Business School die trainingen en masterclasses verzorgt voor professionals. Dat kan als open training of op maat gemaakt als incompany traject. Meer informatie over IVA Pro staat op www.iva.nl/pro.

Uitreiking certificaten Amega

Donderdag 15 december 2022