Een programma op maat voor studenten met een topsportcarrière

Combineer topsport met studeren op de IVA

Ben jij een topsporter, steek je veel tijd en energie in jouw passie, maar droom je er ook van om een hoog aangeschreven diploma te behalen? Geen zorgen, je hoeft nu niet meer te kiezen! IVA Business School biedt jou de perfecte balans tussen jouw topsportavontuur en een hbo- of mbo- opleiding. Ontdek hoe je jouw sport en studie combineert voor een onvergetelijke en succesvolle tijd!

Hbo of Mbo+ Programma op maat Augustus 2024
Maandag 24 juni 2024
18:30 - 21:15
Aanmelden open dag

IVA Business School is de juiste keuze voor topsporters

Je bent als topsporter van harte welkom op de IVA, maar vooraf maken we met jou duidelijke afspraken. Wij verwachten eigen verantwoordelijkheid en discipline als het gaat om lesstof inhalen. Ben jij topsporter en overweeg je op de IVA te komen studeren? Dan plannen we voorafgaand aan de inschrijving eerst een intakegesprek, waarbij we een inschatting maken of instroom mogelijk is met het oog op studiesucces.

Ons maatwerk

We denken graag met je mee, want door je topsport kun je niet overal bij aanwezig zijn. Daarom is er in overleg veel mogelijk, denk aan:

  • Dispensatie van lessen
  • Aanpassingen van inlevermomenten van projecten
  • Tentamens maken op andere momenten
  • Je mag langer over je studie doen.

Wat verwachten we van jou?

  • Een talent- of topsportstatus van NOC*NSF / vergelijkbaar / in overleg
  • Een vooraf aangeleverd overzicht van jouw sportprogramma waarin staat wanneer je niet aanwezig kunt zijn in de les(sen)
  • Een motivatie hoe jij ervoor gaat zorgen succesvol deel te nemen aan jouw opleiding

 

Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 2 dagen