IVA Pro: EV-training Athlon

EV-training

IVA PRO home Ons aanbod

EV-training niveau 1
Athlon

Wat zijn nu de verschillen tussen het snelladen van je elektrische auto (EV) en het opladen thuis of in de stad? Elektrische auto’s hebben inmiddels een vaste plek in het wagenpark ingenomen. Hoewel het rijden zelf grotendeels als hetzelfde -of zelfs beter- wordt ervaren, zijn zaken zoals opladen thuis of langs de snelweg onlosmakelijk verbonden met de ervaring van een EV-rijder. En wat te denken van trekgewicht en het echte rijbereik?

Niveau 1
Klassikaal
Eerstvolgende startdatum: 16 mei
Training
n.v.t.
Almere

Ev-training (workshop)
voor medewerkers van Athlon

EV-workshop door EV-trainer Jasper Engel

EV-trainingen, data en tijden

Programma & leerdoelen

EV-training (workshop) niveau 1

De merk- en modelkeuze die EV-rijders kunnen maken, wordt steeds groter. Nagenoeg iedere autofabrikant biedt minimaal een, maar vaak veel meer elektrische auto’s aan. Elk model heeft weer verschillende eigenschappen die de ene EV geschikter maakt dan de andere. Denk dan aan de positie van de laadpoort, het trekgewicht, de grootte van de accu en hoe snel die accu weer vol geladen kan worden.

In deze workshop van 3 uur nemen we je mee in de allerlaatste ontwikkelingen en introducties van autofabrikanten. We bespreken de uitdagingen voor het stroomnetwerk en ook waar je een laadpaal kunt aanvragen. We vertellen je alles over beleidskeuzes, zoals bijvoorbeeld milieuzones en bijtellingsregels.

Tot slot voorzien we je van allerlei online bronnen die je elke dag kunt raadplegen. Kortom, een praktische en dynamische workshop om weer helemaal op de hoogte te zijn van alles wat er speelt in mobiliteit.

Bij aanvang van de workshop ontvang je het EV-jaarboek als naslagwerk.

Over EV-trainer Jasper Engel

Jasper Engel weet alles over elektrische mobiliteit, is uitgever en auteur van het EVJaarboek en een ervaren EV-trainer met een staat van dienst in de auto-industrie. Als docent van onze opleidingen en coördinator bij IVA Business School houdt hij zich bezig met het trainen en opleiden van commerciële talenten binnen de mobiliteitsbranche. Hierin richt hij zich vooral op elektrische auto’s/mobiliteit, connectiviteit en bedrijfswagens. Daarnaast is hij een veel gevraagd spreker.

Image

Inschrijven

Deze training (workshop) is tot stand gekomen in samenwerking met Athlon.
Als medewerker van Athlon kun je je hier inschrijven voor deze training (workshop).

De facturatiegegevens hoeven medewerkers van Athlon niet in te vullen, een ‘-‘ of ‘x’ in deze velden volstaat.

Na inschrijving ontvang je van de IVA een bevestiging van je inschrijving. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van de training (workshop), sturen we je alle benodigde informatie toe.

Voor vragen kan je contact opnemen ons via ivapro@iva.nl of direct inschrijven voor de training (workshop) via onderstaande button.

Inschrijven

 

 

Wij helpen je graag!

IVA PRO

Trainingen & masterclasses