Thema: Connecting | Datum: 9 april 2024

IVA Career Event

Thema: Connecting | Datum: 9 april 2024

IVA Career Event

Op dinsdag 9 april 2024 organiseert IVA Business School de tweede editie van het Career Event. Het Career Event is voor bedrijven een unieke mogelijkheid om in één dag tijd, veel toekomstige nieuwe medewerkers te zien, spreken en enthousiast te maken.

De eerste editie in 2023 was een groot succes, zowel de deelnemende bedrijven als de studenten waren enthousiast dat zij elkaar konden ontmoeten.

Er zijn verschillende pakketten om als bedrijf deel te nemen aan het IVA Career Event. Download daarvoor de leaflet.

Meer informatie & aanmelden

 

Doet u mee?

Het Career Event is dé plek om uw bedrijf aan IVA-studenten te presenteren. Voor uw bedrijf een unieke kans om in 1 dag tijd veel toekomstige nieuwe medewerkers te zien, te spreken en enthousiast te maken.

Connecting

Het thema van deze editie is ‘Connecting’; in de overdekte Career Spot buiten op de IVA Campus zal de bedrijvenmarkt plaatsvinden. Studenten kunnen hier op een informele manier makkelijk in contact komen met de bedrijven, een geweldige plek om 1-op-1 gesprekken te voeren.

Tijdens presentaties in de verschillende klaslokalen tonen bedrijven wie ze zijn en wat ze doen. Bij de behandeling van casussen komt de student op een interactieve manier in contact met het bedrijf.

Meer informatie downloaden

Meer informatie over deelname? Download de leaflet.

Leaflet Career Event 2024

Ja, ik wil deelnemen en ontvang graag meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 4

Bedrijfsgegevens

Terugblik editie 2023

Vragen over het Career Event?

Natascha Metselaar

Eventmanager