COVID-19

Onze corona maatregelen

Coronabeleid IVA Business School

Onze prioriteit is het bieden van een plezierige en veilige leeromgeving voor studenten.

Gelukkig mochten we vanaf collegejaar 2020-2021, weliswaar beperkt, fysiek onderwijs bieden. Met de keuze voor 50% fysiek onderwijs kunnen we onze studenten zoveel mogelijk structuur en gedegen onderwijs bieden. Dat is waar wij als particuliere opleider voor willen staan. Wij zijn ons ervan bewust dat er risico’s gepaard gaan met de fysieke aanwezigheid van studenten en medewerkers op de IVA-campus en daarom hebben we diverse voorzorgsmaatregelen genomen om de richtlijnen van de Rijksoverheid te kunnen handhaven.

Situatie per 30 april 2021

In navolging op de ruimte die door het kabinet is geboden is wordt er naast het online onderwijs weer fysiek onderwijs verzorgd aan MBO, BMC, 2A en Hbo studenten. Aan Hbo studenten en medewerkers van de IVA worden door de overheid zelftesten verstrekt.

Tevens geven we de studenten van CJ weer volledig les. Dit kan omdat het een door het rijk niet-erkende opleiding is en het een opleiding op VMBO niveau is. Daarmee valt CJ in de categorie voortgezet onderwijs (VO). Het VO is per 1 maart weer open.

Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 22 dagen