vrijdag 20 augustus 2021

Weer 100% fysiek onderwijs

Ja! Vanaf 30 augustus geeft IVA Business School weer 100% fysiek onderwijs. “We hadden verschillende scenario’s voorbereid, maar dit is het beste bericht in de afgelopen 1,5 jaar” aldus Ferry Barendregt, directeur onderwijs.

Zonder 1,5 meter 
Op 13 augustus kondigde het kabinet aan dat de 1,5 meter regel voor het onderwijs wordt afgeschaft. Tot groepen van 75 studenten hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Omdat IVA Business School kleinschalig onderwijs geeft komen groepen van 75 studenten of meer niet voor. Daarom kunnen wij ons onderwijs weer organiseren zoals dat voor de corona-crisis het geval was.

Passende voorzorgsmaatregelen
Studenten zullen volgens de overheidsrichtlijnen straks weer mondkapjes dragen in de gangen en looproutes moeten volgen. Verder blijven de overgebleven basisregels van kracht. We adviseren studenten dringend om zich te laten vaccineren en we faciliteren in zelftests.

Nog instromen? 
Er is nog beperkt plek om aankomend collegejaar te starten op de IVA. Kennismaken kan door een afspraak te maken met onze voorlichters. Zij zijn te bereiken op 0343-512780 of via voorlichting@iva.nl.

De gehele IVA-organisatie kijkt uit naar de start van het 92ste collegejaar.

Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 17 dagen

Vergeet je brochure niet

Brochure aanvragen