maandag 6 september 2021

Introductiedagen 92e collegejaar

We zijn van start! Op woensdag 25 en donderdag 26 augustus vonden de introductiedagen van het 92e collegejaar plaats op de IVA-campus.

Introductie eerstejaars studenten
Rekening houdend met de nog geldende corona-maatregelen zijn op woensdag 25 augustus, in shifts, de eerstejaars studenten weer fysiek ontvangen op de campus in Driebergen. Dhr. Barendregt, directeur onderwijs, trapte het nieuwe collegejaar af en heette de studenten in de Spykerzaal van harte welkom.

Na ook een warm welkom van dhr. Janssens, algemeen directeur, werden de studenten voorgesteld aan hun mentor. De mentor nam de studenten vervolgens mee over de campus en in de lokalen maakten zij verder kennis met elkaar. Tijdens de introductiedag waren ook de studieverenigingen (LIVA en DIVA) aanwezig zodat de studenten zich direct konden inschrijven. De studieverenigingen organiseren interessante studiereizen, gezellige borrels en feesten รฉn hebben hun eigen sportteams opgericht.

De sportdagย 
Om je klasgenoten nog beter te leren kennen werd er op donderdag 26 augustus een sportdag georganiseerd op het IVA-terrein. In samenwerking met sportcentrum Hoenderdaal streden de klassen tegen elkaar tijdens een potje voetbal, op de hindernisbaan, boogschieten, truckpulling, bootcamp en een clinic rugby die is verzorgd door rugbyclub the Pink Panthers uit Driebergen. Na deze sportieve en gezellige dag keerden de studenten huiswaarts.

Opening tweedejaars studenten
Maandag 30 augustus vond de opening voor de tweedejaars studenten plaats in Hotel Theater Figi in Zeist. Gastspreker Tom Coronel zorgde voor een extra interessante en motiverende ochtend. Na de opening gingen de studenten richting de campus voor de eerste lessen.

Opening derdejaars studenten
Woensdag 1 september vond de opening plaats voor de derdejaars hbo studenten. Zij zijn actief bezig geweest in de bossen van Doorn, waar het draaide om teambuilding en samenwerken. Onder professionele begeleiding van oud-mariniers moesten zij tijdens verschillende spellen met elkaar samenwerken รฉn op elkaar kunnen vertrouwen. Ook gedurende hun derde jaar op de IVA zullen zij tijdens projecten veel moeten samenwerken, de basis hiervoor is gelegd.

 

De introductiedagen zitten er op. Maandag 30 augustus zijn de lessen van het 92e collegejaar geheel fysiek volgens het lesrooster begonnen.

 

 

Terugblik introductiedagen

Start 92e collegejaar
Ontvangst nieuwe studenten
afbeelding url
Ontvangst nieuwe studenten
Mondkapjes binnen de IVA gebouwen zijn verplicht
Dhr. Barendregt, directeur onderwijs, maakt kennis met de nieuwe studenten
Welkom door dhr. Janssens, algemeen directeur
De LIVA stelt zich voor aan de nieuwe studenten
Basketbal op het IVA-terrein
Boogschieten op het IVA-terrein
Bootcamp!
Een les boogschieten
Uiteraard zijn de dames ook van de partij bij de bootcamp
Wie is het snelst over de hindernisbaan?
Even warm worden voor de rugby clinic begint
Clinic rugby
Rugby-les door rugbyclub the Pink Panthers uit Driebergen
Bijkomen na het bestormen van de hindernisbaan
Truckpulling. Welke klas heeft de snelste tijd?
Een potje voetbal mag niet ontbreken
Samenwerken tijdens de bootcamp

Bekijk meer foto’s op ons Instagram kanaal

Bezoek de Open Avond donderdag 16 februari 2023
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je in voor de opleiding!
Start: augustus 2023
Vraag jouw inschrijfformulier aan
Bekijk onze open dagen
De volgende open dag is over 10 dagen