vrijdag 26 mei 2023

Genomineerden Riemerprijs bekend

V.l.n.r. Lieke de Baat (3Hbo), Daan Olgers (2A) en Famke Verstegen (2Mbo) zijn door studenten en docenten voorgedragen als kandidaten voor de Geerlig Riemerprijs 2023. Om die reden heeft het IVA Jubileumfonds deze 3 studenten genomineerd voor de Geerlig Riemerprijs 2023. Vanaf heden kan er door studenten en docenten opnieuw gestemd worden wie op donderdag 1 juni de 41ste Geerlig Riemerprijs in ontvangst mag nemen.

Lieke de Baat
Lieke studeerde de eerste 2 jaren Nautisch Business Management. Zij rond nu bijna haar 3e jaar af. Lieke is door de studenten en docenten genomineerd omdat zij zich al vanaf jaar 1 actief heeft ingezet voor het beursteam en voorlichting heeft gegeven op middelbare scholen en beurzen. Bovendien is Lieke klassenvertegenwoordiger en heeft zij bedrijfsbezoeken georganiseerd, die door de studenten zijn ervaren als erg bijzonder. Zij is genomineerd vanwege haar enthousiaste inzet voor de IVA en haar medestudenten.

Daan Olgers
Daan is tweedejaars Automotive Business Management student in de A-klas. Daan wordt door de studenten en docenten genoemd als een voorbeeld student voor de IVA. Hij is zeer betrokken, spontaan, helpt altijd op Open Dagen, beurzen en evenementen en kent iedereen. Daan is genomineerd vanwege zijn toewijding aan de IVA. Hij wordt gezien als een harde werker die zich actief inzet voor medestudenten en alles regelt voor de studenten in zijn eigen klas, maar ook daarbuiten.

Famke Verstegen
Famke is tweedejaars Automotive Business Management student en is door studenten en docenten gekozen omdat zij een enthousiaste studente is die zich actief inzet voor de klas en de IVA. Famke staat altijd klaar om te helpen waar en wanneer nodig. Ze stopt veel energie in activiteiten buiten de les, zoals de Open Dagen, beurzen en evenementen. Bovendien is Famke klassenvertegenwoordiger en zet ze zich in voor medestudenten door bijvoorbeeld te helpen met bijles.

 

Lees meer over de Riemerprijs