IVA Pro. Training

Leidinggeven met vertrouwen

IVA PRO home Ons aanbod

Leidinggeven met vertrouwen – Behaal meer succes!

Succesvol leidinggeven vraagt naast vaardigheden en kennis, juist ook het vermogen om vertrouwen op te bouwen binnen een team. Veelvoorkomende uitdagingen voor managers zijn het in de praktijk brengen van de eigen visie en het niet meekrijgen van de mensen in het team. Tijdens deze training ontwikkel je jezelf op pragmatische wijze, passend bij jouw praktijksituatie.

In deze training leer je meer over wat jou, als leider, authentiek maakt. We gaan aan de slag met verschillen in leiderschapsrollen, het effect van het gedrag als leider, hoe je een team kunt aansturen en omgaan met teamdynamiek. Je leert veel over jouw eigen gedrag en hoe dat van anderen te beïnvloeden.

Leiderschap met DISC

Tijdens deze training werken we actief met de DISC methode. DISC is een persoonlijkheidsanalyse en meet de diverse psychologische motivatoren van je eigen gedrag. DISC geeft je veel inzicht in je eigen gedrag en in dat van anderen.

Deelnemers aan deze training doen online een assessment waaruit ze een persoonlijke DISC analyse ontvangen. Dit rapport wordt in hardcopy bij de eerste trainingsdag uitgedeeld en ontvang je daarna ook per mail.

 Vanuit een DISC Persoonlijkheidsanalyse heb je een beter beeld over jezelf en leer je in te spelen op de behoeften van anderen.

Hbo & Mbo
Klassikaal
Startdatum training: 21 juni 2024
2 dagen
1775
Driebergen

Voor wie

Deze training is interessant voor je wanneer jij een professional bent die zijn/haar leidinggevende kwaliteiten wilt ontwikkelen. Je ambieert een leidinggevende rol of bekleedt er één, bijvoorbeeld als teamleider, verkoopleider of manager. Zoek je naar handvatten voor succes? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen.

Programma en leerdoelen

Na het volgen ervan ben je in staat om:

 • te herkennen welke verschillen in leiderschapsrollen en -niveaus er zijn,
 • in te schatten welk effect gedrag heeft op anderen,
 • een team aan te sturen,
 • oplossingsgericht om te gaan met de dynamieken in een team.

Bovenal is deelname aan deze training een enorme boost voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen

 • Training juni 2024
  • Startdatum: 21 juni 2024,
  • Tweede trainingsdag: 5 juli 2024.

  Elke training bestaat uit 2 trainingsdagen (van 09:00 tot 16:30 uur).

Over de trainer: John de Wissel

John de Wissel (1982) werkte na de afronding van zijn studie Strategische Marketing jarenlang als manager en directeur. In 2018 startte hij zijn eigen onderneming waarin hij MKB organisaties begeleidt op het gebied van leiderschap en strategie activatie.

John is sinds 2022 verbonden aan IVA Business School en geeft daar het vak Leadership Development aan tweedejaars HBO Innovatie studenten.

Image

Investering

Deze training bestaat uit 2 dagen (9.00 – 16.30u) en kent een financiële investering van € 1.775,-*. Deelname is inclusief studiematerialen, koffie, thee en lunch.

*IVA Pro voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Daardoor zijn de trainingen van IVA Pro vrijgesteld van btw,Lees meer over de betalingsvoorwaarden.

 

Inschrijven

Bij minimaal 4 inschrijvingen gaat de training van start. Om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen, hanteren wij tevens een maximum. Dat ligt voor deze training op 12 personen.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van ontvangst. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van de training, sturen we je alle benodigde informatie toe.

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via ivapro@iva.nl of direct inschrijven voor de training via onderstaande button.

Inschrijven

 

Interesse

Wil je graag geïnformeerd worden wanneer je je kunt inschrijven? Laat dan hieronder je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Wij helpen je graag!

IVA PRO

Trainingen & masterclasses