IVA Pro.

EV-training
module 3

IVA PRO home Ons aanbod

EV-training module 3

Deze masterclass staat in het teken van Duurzaam Mobiliteitsmanagement. Wat is onze werkelijke mobiliteitsbehoefte? Hoeveel CO2 stoten we uit en welk deel kunnen we reduceren? Kunnen we onze taken wel uitvoeren met elektrische voertuigen? Hoe zit het dan met de laadinfra en hoe zouden we deelmobiliteit kunnen toepassen om de emissie te verminderen en of kosten te besparen? Waar moet ik beginnen met het verduurzamen van mobiliteit en wie of wat heb ik daarbij nodig?

Allemaal vragen die op het bordje van de mobiliteitsmanager (komen te) liggen en waar we tijdens deze masterclass op ingaan. Docenten en specialisten uit de praktijk nemen je op zeer interactieve wijze mee in de relevante marktontwikkelingen. In 4 fysieke en 3 online sessies, geven zij je de handvatten om een strategisch en duurzaam mobiliteitsplan op te stellen. Uiteraard komen hierbij vele (technische) mogelijkheden en oplossingen voor verduurzaming van mobiliteit en ontwikkelingen binnen de branche aan bod.
Naast de meest relevante marktontwikkelingen komen de basisprincipes ten aanzien van mobiliteit en energie uitgebreid aan de orde.

Fiscale regelgeving, een complex maar belangrijk facet, wordt ook uitvoerig behandeld. Fiscaal jurist Heleen Elbert neemt je, aan de hand van praktijkcases mee in de fiscale wereld. Met haar kennis van de mobiliteitsbranche is zij een ware autoriteit op dit gebied en voegt bijzonder veel waarde toe aan het programma.

Uiteraard wordt ruimschoots de gelegenheid geboden om eigen cases in te brengen. Tenslotte kunnen we daar allemaal van leren! Na deze training ga je als volleerd ‘Duurzaam Mobiliteitsmanager’ de deur uit.

Vind je het prettiger als deze training in-company wordt gegeven zodat jouw medewerkers niet naar Driebergen hoeven af te reizen? Ook dat kan! Neem contact met ons op via pro@iva.nl en wij maken graag een offerte op maat voor jou.

Hbo & Mbo
Klassikaal
Eerstvolgende startdatum: 28 februari 2024
4 dagen en 3 avonden online
2875
Driebergen

Voor wie

Ben jij wagenparkbeheerder, HR-professional of financieel manager en verantwoordelijk voor het wagenparkbeleid? De EV-training ‘Duurzaam Mobiliteitsmanagement’ is gemaakt voor iedereen die te maken heeft (of krijgt) met deze duurzaamheidsopgaven.

Programma en leerdoelen

Deze masterclass bestaat uit 4 onderwerpen:

 1. Mobiliteit en klimaat,
 2. Elektrische voertuigen en bedrijfswagens, laden en energieoplossingen,
 3. Mobiliteit en financiën,
 4. Zelf aan de slag met duurzame mobiliteit.

Na het afronden van deze masterclass ben je in staat om zelfstandig oplossingen te ontwerpen én te implementeren op het gebied van duurzame mobiliteit binnen een middelgrote organisatie.

Ev-training module 3, data en tijden

 • Starten in februari 2024

  Startdatum: 28 februari (Driebergen)
  Tweede sessie: 4 maart (online, avond)
  Derde sessie: 6 maart (Driebergen)
  Vierde sessie: 11 maart (online, avond)
  Vijfde sessie: 13 maart (Driebergen)
  Zesde sessie: 18 maart (online, avond)
  Zevende sessie: 20 maart (Driebergen)
  Examen: 27 maart (Driebergen)

Over hoofdtrainer Arno Hofstede

Arno Hofstede, hoofdtrainer ‘Duurzaam Mobiliteitsmanagement’, is Strategy Advisor en Co Owner bij Emodz.

Samen met Heleen Elbert, Jasper Engel en Tom Velthuis, neemt hij je mee in de wereld van duurzame mobiliteit.

Image

Investering

Deze verdiepende training bestaat uit 4 fysieke bijeenkomsten in Driebergen, 3 online sessies en een examen en kent een financiële investering van 2875,- euro*. Na een succesvolle afronding, ontvang je een certificaat met daarop jouw eindcijfer.

De dagen duren van 9.00 tot 17.00 uur. Deelname is inclusief studiematerialen, koffie, thee en lunch.

Daarnaast kan de deelnemer kosteloos deelnemen aan verschillende demodagen. Hier komen partijen op het gebied van duurzame mobiliteit samen om hun uitdagingen en de daarop ontwikkelde oplossingen te presenteren. Deze cases worden ook benoemd in onze trainingsdagen.
Ook nodigen wij je uit om deel uit te maken van onze online community ‘Duurzaam Mobiliteitsmanagement’. Hier worden ervaringen en oplossingen gedeeld met elkaar.

*IVA Pro voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Daardoor zijn de trainingen van IVA Pro vrijgesteld van btw,

Lees meer over de betalingsvoorwaarden.

Inschrijven

De training gaat van start bij minimaal 6 inschrijvingen. Om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen, hanteren wij tevens een maximum; voor deze training is dat 8 personen.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van ontvangst. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van de training, sturen we je alle benodigde informatie toe.

Voor vragen kun je contact opnemen ons via pro@iva.nl of direct inschrijven voor de training via onderstaande button.

Inschrijven

Interesse, maar wil je eerst meer weten?

Dan nemen wij graag contact met je op:

"*" geeft vereiste velden aan

Wij helpen je graag

IVA PRO

Trainingen & masterclasses