Studeren in Driebergen

Reizen of op kamers

Studeren aan de IVA is meer dan een goede voorbereiding op je zakelijke succes. Het is een tijd van je leven waarin je heel veel mensen leert kennen, andere culturen ontdekt, jezelf ontplooit in de prachtige, rijke omgeving van Driebergen.

Uitstekend bereikbaar per auto

Als je thuis blijft wonen, profiteer je van de centrale ligging van Driebergen in de provincie Utrecht. Er zijn goede trein- en busverbindingen. Maar liefst 95% van de studenten die met de auto komt, doet aan carpooling. Aan het begin van elk collegejaar organiseren we daarom een zogenaamde ‘carpoolmarkt’. Studenten die met de auto naar de IVA komen kunnen op het terrein parkeren en ontvangen een parkeerpas.

Met het openbaar vervoer naar de IVA?

IVA Business School is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Om je actuele route via bus of trein te bepalen, verwijzen wij je naar Google Maps of de website: www.9292.nl. Neem vanaf treinstation Driebergen-Zeist bus 50 en stap uit bij halte Hogesteeg. Je stapt uit voor onze business school.

Kom op kamers in Driebergen

Soms is dagelijks op en neer reizen geen optie. Ongeveer de helft van onze studenten woont op kamers in of rond Driebergen. Logisch, want zo zit je nog dichter op alles wat de IVA je te bieden heeft.

Door de jaren heen heeft de IVA een groot bestand van huiseigenaren opgebouwd die ruimten verhuren zoals appartementen, studio’s, kamers in woningen, vakantiewoningen en dergelijke. Huisvesting dichtbij de opleiding, met medestudenten of ‘in de kost’ bij een hospita scheelt je veel reistijd en helpt je om een leuk netwerk met je medestudenten op te bouwen.

En de IVA helpt je: wij stellen een lijst op met beschikbare kamers die elke ingeschreven, kamerzoekende student van ons ontvangt.

De kamerlijst wordt in maart naar iedere nieuw ingeschreven student verstuurd. Wil je dus de meeste keus? Zorg dan dat je op tijd ingeschreven staat! Je kunt op het inschrijfformulier aangeven dat je de kamerlijst wilt ontvangen.

Ga verder naar

Bezoek de Open Middag dinsdag 27 juni 2023
Open Dagen
Vraag de brochure aan
Ontvang binnen 3 dagen onze brochure op de mat
Brochure aanvragen
Schrijf je in voor de opleiding!
Start: augustus 2023
Vraag jouw inschrijfformulier aan