Inschrijfformulier aanvragen

Collegejaar 2023-2024

Heb je je keuze gemaakt en wil je jouw plaats op de IVA reserveren? Vraag dan hieronder het inschrijfformulier aan. Wij sturen je vervolgens per post een inschrijfformulier toe. Je vult het inschrijfformulier volledig in en stuurt het inschrijfformulier naar ons terug. Een retourenvelop hebben wij al meegestuurd.

Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wanneer er een wachtlijst is ontstaan, bepaalt de inschrijfdatum jouw plaats op de wachtlijst.

Inschrijven na 1 mei:
Ook na 1 mei kun jij je nog inschrijven voor een van onze business opleidingen. Vanaf 1 mei kunnen er wachtlijsten ontstaan en kunnen we dus geen plaatsingsgarantie meer bieden.

Wachtlijst:
Op dit moment is er een wachtlijst voor Hbo Nautisch Business Management.

Annuleringskosten:
Indien de student of de wettelijke vertegenwoordiger van de student binnen 6 (zes) weken voor aanvang van een opleiding bij de instelling wenst terug te komen op de inschrijving van de student voor de betreffende opleiding, is de student of de wettelijke vertegenwoordiger van de student 10% van de cursuskosten over 1 (één) collegejaar (zijnde: annuleringskosten) verschuldigd aan de instelling.

Start collegejaar 2023:
augustus 2023

We kijken ernaar uit om aan het begin te staan van jouw zakelijke succes!

  • Vul hier het jaar in waarin je examen doet. Bijvoorbeeld: 2022
  • Hidden